Sponsoring

Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad

Met bescheiden trots presenteren wij de nieuwe uitgave van deze brochure. In deze economische moeilijke tijden is het ook voor ons lastig het hoofd boven water te houden. We zijn daarom in grote mate afhankelijk van onze leden, maar ook van onze sponsoren die onze vereniging een financiële impuls willen geven.

Met de totstandkoming van een sponsorcommissie en de uitgave van een sponsorbrochure willen we naar een meer professionele en gestructureerde inbedding van sponsoractiviteiten binnen onze vereniging. Door de sponsorbijdrage is de vereniging enerzijds in staat de contributie betaalbaar te houden en veel (neven) activiteiten voor de enthousiaste leden te organiseren. Daarnaast kunnen we op deze manier iedereen in Zaanstad die in sporten geïnteresseerd is, laten genieten van sporten in verenigingsverband. S.v Rood-Wit Zaanstad wil stappen maken in een degelijke basis en wij willen dat samen met u doen !!

Zoals u in deze brochure kunt lezen, bieden wij vele vormen van sponsoring aan. Nieuw zijn vanaf het komende seizoen de diverse sponsorpakketten die in verschillende categorieën zijn ingedeeld. Regionaal gezien behoort onze vereniging beslist niet tot de duurdere clubs. Maar ook voor sponsoren houden we het contact en de toetreding tot onze vereniging bewust laagdrempelig. Een vereniging met potentie en de ambitie om te groeien in kwaliteit en om hogerop te komen. Echter, we realiseren ons dat we dat niet alleen kunnen. In deze brochure is omschreven welke mogelijkheden wij u bieden. Naast de bestaande mogelijkheden gaan wij ook graag met u in gesprek om nieuwe ideeën te ontwikkelen en oplossingen op maat te vinden. Neemt u gerust vrijblijvend contact op, zodat wij uw wensen om kunnen zetten naar een passende oplossing.

Wij wensen u veel leesplezier en hopen u in de nabije toekomst als nieuwe sponsor te mogen verwelkomen. Uiteraard alvast bedankt hiervoor!

 

Sponsorbrochure A4 versie 6-6-17 (1)